Flybridge 39 OPEN

Flybridge 39 OPEN

Flybridge 39 OPEN

Flybridge 39 OPEN

Riviera 39 Open Flybridge je savršena kombinacija profinjene sportske estetike i impresivnih performansi. Otvoreni flybridge i kokpit za sportske aktivnosti su glavne prednosti modela.

Uživajte u jednostavnosti upravljanja zahvaljujući Volvo Penta Inboard Performance System (IPS) technologiji. Glatka i tiha vožnja zajedno s upravljanjem joystickom i s glavne i dnevne palube pretvaraju svako krstarenje u ono iz snova. Divite se zadivljujućem pogledu s otvorenog flybridgea, i stvorite nezaboravne uspomene na vodi.

U unutrašnjosti broda, prostran i elegantan salon poziva na opuštanje i odmor. Jahta ima dvije prostrane kabine, uključujući vlasničku kabinu i kabinu za goste s tri kreveta za jednu osobu. Tako da se na Rivieri 39 Open Flybridge može udobno smjestiti 5 osoba. Moderno uređena kupaonica pridodaje dašak luksuza.

Pokažite svoje kulinarske vještine u potpuno opremljenoj kuhinji i pripremite ukusne obroke za Vašu obitelj i prijatelje. Olakšano ukrcavanje omogućuje velika stražnja platforma tako da brzo možete započeti svoje morske avanture. 39 Open Flybridge model besprijekorno spaja vrhunsko umijeće izrade s prepoznatljivim Rivierinim stilom.

Flybridge 39 OPEN

Specifikacija

Price from (bez PDV-a)
793,322