Belize Sedan 66

Belize Sedan 66

Belize Sedan 66

Belize Sedan 66

Suradnja Riviera i Belize dizajnerskog tima s 4D Designs je rezultirala kreiranjem Rivierine Belize 66 Sedan. Volvo Penta Inboard Performance System (IPS) odgovoran je za njezine visoke performanse. Štoviše, ova jahta ima iznimnu učinkovitost goriva i lako je njome upravljati uz kontrolu joysticka. Vrhunska navigacijska tegnologija i ekrani na dodir svako krstarenje pretvaraju u sigurnu avanturu.

Kokpitu od tikovine može se pristupiti kroz dvostruka krmena vrata, a ispod njega nalazi se garaža za tender. Pripremite gurmanske obroke u brodskoj kuhinji ili vanjskom baru. A na udobnim sjedištima u prednjem prostor za blagovanje ili u kokpitu možete se podružiti ili opustiti uz čašu vina, ukusan obrok ili neke koktele. Uživajte u luksuzu električnog panoramskog krova i električnih sjenila. Prošetajte se po širokim bočnim palubama do vrhunske zone za opuštanje - prednje palube na pramcu.

Prednje stubište vodi Vas do smještajne palube, sa tri ili četiri luksuzne kabine. Tu su i tri raskošne kupaonice. Osim toga, možete izabrati dodatnu kabinu za posadu ili dodatnu ostavu.

Belize Sedan 66

Specifikacija

Price from (bez PDV-a)
3,400,400