SUV 395

SUV 395

SUV 395

SUV 395

Avantura je zagarantirana na ovoj izvanrednoj jahti koja nudi savršenu kombinaciju stila i praktičnosti.
U privlačanoj unutrašnjosti Riviere 395 SUV-a, otkrit ćete dvije očaravajuće kabine. Vlasnička kabina nudi obilje prostora uz bračni krevet, praktična spremišta i sofisticiranu pridruženu kupaonicu. S druge strane, kabina za goste utjelovljuje jedinstveni stil Riviere i pruža udobno utočište za do tri odrasle osobe. Dodatno, stol u salonu se može pretvoriti u ležaj za još jednu osobu.
Uživajte u slobodi sportskog kokpita, posebno dizajniranog za vodene sportove i zabavu. S njegovim elegantnim fiksnim stolom i prostorom za opuštanje, svaki obrok postaje luksuzni objed. Iskoristite prednosti grila na krmi, opremljenog električnim roštiljem, sudoperom s toplom i hladnom vodom te prostorom za pripremu hrane.
Za dodatnu praktičnost, razmislite o opcionalnim preklopnim sjedalima u kokpitu, koji se u trenu rasklapaju i pružaju prostor i udobnost za dodatne goste ili članove obitelji. Ovo pametno rješenje se s lakoćom sklapa u spremište u ogradi kad nije u upotrebi. A kada je vrijeme za opuštanje, rasklapajući ležaj u kokpitu zove na opuštanje i uživanje u okruženju.
Upotpunite svoje iskustvo s prostranom nadstrešnicom u kokpitu. Ovaj atraktivni dizajnerski dodatak pruža i sjenu i zaklon. Ona ujedno uokviruje ulaz u povezani kokpit i salon, i dopunjuje stil i praktičnost.
Vrijeme je da započnete svoje avanture na Riviera SUV 395!

SUV 395

Specifikacija

Duljina preko svega
13.27 m 43' 6"
Duljina trupa
12.06 m 39' 7"
Širina trupa
4.26 m 14'
Gaz
1.20 m 3' 11"
Kapacitet goriva
1,500 L 396 US gal
Spremnik za vodu
390 L 103 US gal
Price from (bez PDV-a)
701,295