Motor Yacht 78

Motor Yacht 78

Motor Yacht 78

Motor Yacht 78

Iskusite izvanredni Riviera Motor Yacht 78 - vrhunac inovacije i luksuza. Ovaj impresivni model utjelovljuje sve što Riviera predstavlja. Na primjer, obilje prostora, vrhunsku udobnost i renomirana kvaliteta, snaga i performanse.

Motor Yacht 78 tvrtke Riviera je luksuzno plovilo koje kombinira eleganciju i vrhunske performanse. Povratne informacije vlasnika većih Riviera jahti bile su polazište za ovaj model. Međutim, suradnja dizajnerskog tima Riviere i Luce Vallebone stvorila je ovu izvanrednu ljepoticu. Elegantan vanjski dizajn obilježen je čistim linijama i suvremenim stilom. No, produženi flybridge s prostranim mjestom za zabavu, udobnim sjedalima, vanjskim barom i stolom, idealan je za objedovanje na otvorenom i opuštanje. To je upravo ono što ga izdvaja od drugih jahti.

Unutra, Motor Yacht 78 ima luksuzan i privlačan interijer s visokokvalitetnim materijalima. Prostori su udobni i dobro opremljeni, s brojnim mogućnosti za druženje i zabavu. Najtežim se može pokazati izbor omiljenog mjesta za odmor ili boravak. Potpuno opremljena kuhinja i prekrasne kabine su već standardi ovog brenda. Ova jahta može primiti do 8 gostiju u luksuznim kabinama, uključujući glavnu kabinu, dvokrevetnu kabinu i dvije kabineroje (s 3 kupaonice). Osim toga, zasebna kabina za posadu garantira udobnu i sigurnu plovidbu u svako doba.

U tehničkim specifikacijama pronalazimo dvostruke Caterpillar C32 motore koji omogućuju impresivnu brzinu i lako manevriranje. Kapacitet goriva od 6.500 litara jamči udobna i duga krstarenja.

Doživite konačni ultimativni život na jahti Motor Yacht 78 tvrtke Riviera.

Pustite mašti na volju, istražujte, opustite se i stvarajte nezaboravne trenutke na ovoj izvanrednoj jahti stvorenoj za avanturu i užitak.

Motor Yacht 78

Specifikacija

Price from (bez PDV-a)
Soon