Flybridge 43 OPEN

Flybridge 43 OPEN

Flybridge 43 OPEN

Flybridge 43 OPEN

Izvanredna Riviera 43 Open Flybridge model ističe se svojim bezvremenskim dizajnom. Neovisno o tome organizirate li elegantna okupljanja ili tražite uzbudljive ribolovne avanture, ova jahta nudi najbolje od oba svijeta.
Jednostavno upravljajte ovom jahtom uz pomoć njene napredne tehnologije, pokretane glatkim Volvo Inboard Performance System (IPS). Štoviše, dopustite da Vas Volvo Penta Glass Cockpit i višefunkcijski zasloni sigurno vode. S lakoćom upravljajte jahtom uz pomoć joysticka.
Uživajte u potpuno novoj razini luksuza i pažljivo osmišljenom dizajnu. Odmor i opuštanje možete pronaći ispod palube, u glavnoj kabini s privatnom kupaonicom. Kabina za goste nudi tri odvojena kreveta i privatnu kupaonicu. Uz to, stol u salonu se može spustiti i poslužiti kao dodatan ležaj. Tako da u konačnici šest osoba se može udobno smjestiti na brodu. Praktični sadržaji poput jedinica za pranje/sušenje za još povećavaju komfor tijekom krstarenja.
Prostrani kokpit i flybridge su povezani ljestvama tako da lako možete zamijeniti svježi morski zrak s ugodnom atmosferom u salonu. Opustite se na privlačnom sjedištu uz praktični vanjski bar i uživajte u svojoj Rivieri 43 Open Flybridge.

Flybridge 43 OPEN

Specifikacija

Duljina preko svega
14.56 m 47' 9"
Duljina trupa
13.61 m 44' 8"
Širina trupa
4.57 m 15'
Gaz
1.20 m 3' 11"
Kapacitet goriva
2,000 L 528 US gal
Spremnik za vodu
460 L 122 US gal
Price from (bez PDV-a)
853,289