Dobro došli u Nautika Centar Nava – Riviera Hrvatska

Kao ovlašteni distributer Riviera Yachts u Hrvatskoj, Nautika Centar Nava poziva vas da otkrijete plovidbu koja utjelovljuje umijeće izrade i uzbudljive vožnje.

S naslijeđem utemeljenim na preciznosti i izradi, Riviera već desetljećima oblikuje industriju plovidbe. Poznati po svojim elegantnim dizajnima, pozornošću prema detaljima i najmodernijom tehnologijom, Riviera brodovi predstavljaju vrhunac iskustva plovidbe. Dijeleći tu strast, Nautika Centar Nava vjerno služi zajednici ljubitelja plovidbe u Hrvatskoj i šire od 1990. godine. Sjedište Nave nalazi se u slikovitom gradu Splitu. Štoviše, tijekom više od tri desetljeća poslovanja, Nava sada ima baze za najam duž Jadrana – u Slanom, Rogoznici i Puli.

Idealno Iskustvo Plovidbe

Nautika Centar Nava, ovlašteni zastupnik Riviera brodova u Hrvatskoj, s ponosom predstavlja vrhunski nautički brend našim klijentima u Hrvatskoj i šire. Radi se o brendu koji kombinira luksuz s duhom avanture. Rivierina linija brodova obuhvaća raznolik izbor, odražavajući mnoge aspekte uživanja u moru. Od sportskih krstaša koji zrače energijom do luksuznih jahti koje redefiniraju udobnost, Riviera nudi izvanrednu kolekciju. Elegancija, performanse i besprijekorna funkcionalnost ključne su značajke svake Riviera jahte.

Krenite prema izvrsnosti s nama – ovlaštenim zastupnikom Riviere u Hrvatskoj.

Odabirom Nave kao svog stručnjaka za Riviera jahte, započinjete putovanje koje vodi tim od preko 40 stručnjaka. Naš iskusni tim prilagođava iskustva koja odgovaraju vašem jedinstvenom stilu, vodeći vas do savršene Rivijerine jahte.

Razumijemo da je vaše putovanje s Rivierom više od jednostavne kupnje. Naš posvećeni i stručni tim ima duboko znanje o plovilima i tu je da vas vodi svaki korak puta. Specijalizirali smo se za sveobuhvatni paket usluga koji osigurava da vaše iskustvo vlasništva nad Rivijerom bude bezbrižno i ugodno. Ovdje su neke od usluga koje nudimo:

  • Testiranje na moru kako biste osobno iskusili performanse plovila
  • Opcionalna instalacija opreme, prilagođavanje Rivijera jahte vašim željama
  • Pomoć pri plaćanju i financijskim pitanjima kako bi proces bio jednostavan i učinkovit
  • Pružanje rješenja za osiguranje broda kako bismo zaštitili vašu investiciju
  • Detaljno servisiranje kako bi vaša jahta ostala u najboljem mogućem stanju
  • Briga nakon prodaje, dostupna kad god vam zatreba pomoć

Partnerstvo s nama omogućava nezaboravna putovanja s Riviera jahtama. Sa nasljeđem izvrsnosti, strašću prema plovidbi i predanošću vašem zadovoljstvu, Nautika Centar Nava pretvara vaše snove o posjedovanju jahte u stvarnost. Dobrodošli u predivno iskustvo Rivijere u Hrvatskoj.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA